DSC GYM chce navázat na velmi úspěšný rok 2020           
Je to neuvěřitelné, ale další rok je za námi a s novým přichází i čas na hodnocení  uplynulé sportovní sezóny klubu. Jako ve všech sportech, tak i zde do přípravy negativně zasáhla pandemie a zápasníci trénovali převážně podle individuálních plánů. O tom, že  tyto domácí způsoby tréninku nebyly marné, svědčí i dosažené úspěchy.
Bylo těžké najít termíny v nepřehledné situaci, kdy mnoho domácích i mezinárodních turnajů naráželo na složitá protivirová omezení, nebo byly dokonce zrušeny. Na tomto místě lze jen litovat, že také odpadlo Mistrovství České republiky v České Třebové, ve kterém si Třebováci vedli v loňském roce tak výborně. I přes časově náročné rozvržení sezóny se podařilo obsadit 10 turnajů v brazilském jiu jitsu a také ve smíšených bojových umění MMA. Výsledkem bylo 86 medailí, z toho 20 zlatých, 36 stříbrných a 30 bronzových. Kromě toho klub získal i poháry za nejlepší turnajové týmy. Ty nejcennější byly za první místa dětí i dospělých na Open European  CHAMPIONSHIP 2020  v Ostravě, dále druhé místo za nejlepší dětský tým  na ADCC OPEN CZECH VE Vsetíně. Velkým úspěchem je i pohár dospělých za druhé místo na turnaji v německém Chemnitz, na kterém se sešlo 55 týmů. Třebováci se v loňském roce zúčastnili i dalších úspěšných turnajů v zahraničí. Připomeňme ME 2020 v Lisabonu, IBJJF v Mnichově, v Belgii a v na EUROPE BJJ CAPU ve španělské Valencii.
Velmi potěšitelný je pro trenérský tým výhled do budoucnosti, vždyť děti a mládež získali celkem 59 medailí, z toho 11 zlatých, 28 stříbrných a 20 bronzových. Hlavní trenér Lukáš Janda je s uplynulou, byť neobvyklou sportovní sezónou spokojen a jeho slova mluví za vše: „Za dosažené úspěchy při závodech i zodpovědný přístup k tréninkům bych chtěl poděkovat celému týmu DSC GYM ČESKÁ TŘEBOVÁ. Poděkování patří především rodičům za důvěru, s jakou nám svěřili své děti a také jejich trenérům, kteří věnují svůj volný čas na kvalitní výuku brazilského jiu jitsu. Další obrovské poděkování patří našim sponzorům, kteří finančně i materiálně podporují náš sport na území města“. A my přejeme, aby byl rok 2021 byl pro DSC GYM Česká Třebová neméně tak úspěšný jako ten předchozí.
Milan Michalski  
Chemnitz (Saská Kamenice) - druhé místo a nejlepší tým turnaje
  Michal Vebr ME Lisabon                      Letní soustředění
Nejlepší tým dětí i dospělých na ME OPEN Championship Ostrava 2020
Trénink dětí
Tadeáš Smejkal   Mnichov                                                                    Valencia Europe cup BJJ 2020