Krasobruslařky nezahálí                      

Českotřebovské krasobruslařky ani v letošní sezóně nikterak nezahálí. Již od listopadu se účastní pohárových závodů, které se díky změnám v pravidlech staly zároveň zeměpisným poznáváním koutů naší republiky. Závodnice již startovaly například v Karviné, Mladé Boleslavi, Slaném, Orlové i Břeclavi. Stejně pestře vyhlíží i následující část sezony, kde na ně čeká mimo jiné Praha nebo Prostějov.
Ani druhá skupina závodnic, která jezdí v nižší soutěži „Bruslička“, v závodění nezaostává. Jen se jim oproti minulé sezoně destinace nezměnily.
Obě skupiny mají však jedno místo společné a zcela jistě všech 22 místních bruslařek má v kalendáři zakroužkovaný první únorový víkend. 1. a 2. února jsou totiž domácí závody v České Třebové. V sezóně si už děvčata několikrát vyzkoušela stupně vítězů, případně si odvážela krásná umístění. Podaří se jim to zopakovat i na domácí půdě? Nenechte si ujít příležitost tohoto sportovního zážitku a přijďte nejen českotřebovské bruslařky podpořit. Již nyní můžeme napsat, že se k nám do České Třebové sjedou závodníci opravdu z celé republiky.
Po závodním víkendu je čas relaxu v podobě karnevalu, který pro Vás všechny připravujeme na 15. 2. 2020 a na samotný závěr sezony 21. 3. 2020 se chystá Lední revue.
Jana Hůlková, KK Česká Třebová