Velká cena České Třebové - report pořadatele                    
9. ročník VC České Třebové v judu za podpory hejtmana Pardubického kraje Ing. Martina Netolického a starostky města Česká Třebová Mgr. Magdalény Peterkové je za námi. A dlužno dodat, že úspěšně.
Česká Třebová viděla v akci celkem 735 judistů z 87 oddílů a 5 zemí (Česko, Finsko, Polsko, Slovensko a Švédsko).
Pondělního judistického kempu se pod vedením dvojnásobného olympionika Jaromíra Ježka zúčastnilo cca 120 judistů a judistek.
Sportovní hala Skalka musela zvládnout nejenom nápor sportovců, ale i trenérů a doprovodu a my věříme, že účastníkům se soutěž líbila, a i když všichni nemohou vyhrát, tak si odváží pěkný sportovní zážitek.
A jak dopadli českotřebovští judisté? V kategorii mláďat si zaslouženou bronzovou medaili odnesl Matěj Ducháček a dvě čtvrtá místa přidali Radek Krška a Filip Daniel Gregar. V mladších žácích vybojoval 5. místo Jakub Najman a na 9. místě skončil Šimon Baláž. V kategorii starších žáků získal stříbro Adam Janíček a pěkné sedmé místo přidala i Beáta Zemánková v žákyních. A v kategorii dorostu se na bronzových stupních umístily Petra Vážková a Zora Zemánková. Dvě devátá místa ještě přidali Maxim Chromý a Jakub Verner. Ostatní naši judisté tentokrát nebodovali.
Tímto děkujeme všem trenérům, rodičům a našim svěřencům za pomoc s organizací celé sportovní akce.