I v roce 2019 jsme táhli za jeden provaz                               
V loňském roce se poprvé po deseti letech nekonal Podzimní benefiční ples, to však v žádném případě neznamenalo, že bychom zaháleli. Masopustní veselí, Loučení s létem, Vítání podzimu, Čertovská besídka a Vánoční tvořivá dílna to je pouze výčet akcí, které během roku proběhly v prostorách Sociálních služeb Česká Třebová. Nebyla to však pouhá setkání, ale příjemně strávený čas se seniory či klienty Týdenního stacionáře. Zpívali jsme, poslouchali hudbu, malovali šátky, tvořili vánoční přání či pozvali mezi nás anděla, čerta a Mikuláše.
S širokou veřejností jsme se setkali na 5. Benefičním notování, kde našimi hosty byl Taneční orchestr Základní umělecké školy a děti z Naděje s Tradiční a přitom současnou romskou pohádkou.
Šťastný konec má projekt Za jeden provaz pro Verunku. V závěru loňského roku byla zahájena dlouho očekávaná rekonstrukce bezbariérové koupelny, a to především díky vám, štědrým dárcům.
Ráda bych na tomto místě poděkovala všem, kteří se zapojili do aktivit spolku, jak členům, tak dobrovolníkům. Velký dík také patří městu Česká Třebová za finanční podporu. Nesmím opomenout spolupracující organizace, kde jsme vždy vítáni s otevřenou náručí, čehož si moc vážíme.
V těchto dnech plánujeme rok 2020, rádi bychom navázali na tradici Podzimních benefičních plesů a nadále věnovali čas druhým. Naším cílem je, aby se i široká veřejnost nebála přijít mezi nás a zakusit, jak chutná dobrý pocit z dobrovolnictví.
Aktuální informace najdete na naší webové stránce www.zajedenprovaz.cz a facebookovém profilu spolku. Těšíme se na setkání s vámi.
Anna Borková, předsedkyně Za jeden provaz, z. s.