„V péči o štěstí druhých nacházíme své vlastní“                  
Příspěvková organizace Sociální služby Česká Třebová hledá do svých řad
vedoucí/ho úseku přímé obslužné péče
 
Posila našeho týmu bude v českotřebovském Domově pro seniory řídit, organizovat, kontrolovat, motivovat a hodnotit pracovníky na úseku přímé obslužné péče, spolupracovat s ostatními úseky, podílet se na tvorbě vnitřních předpisů organizace a na jejím řízení.
Podmínkou je min. SŠ vzdělání zakončené maturitní zkouškou (ideálně v oblasti sociálních služeb), plná svéprávnost, bezúhonnost a zdravotní způsobilost. Od nové posily očekáváme samostatnost, spolehlivost, komunikativnost, empatii a dobré nápady. Požadujeme organizační a řídící schopnosti, vysoké pracovní nasazení a velkou psychickou odolnost. Zájemce o práci u nás musí být ochoten dál se vzdělávat, musí ovládat PC alespoň na uživatelské úrovni (výhodou je znalost programu Cygnus), a musí být aktivním řidičem (řidičský průkaz sk. B).
My nabízíme stabilní práci na plný úvazek, s nástupem dle dohody, pružnou pracovní dobu a zaměstnanecké benefity (např. poukázky UNIŠEK +FKSP, dotované obědy, příspěvek na penzijní pojištění, 3 dny indispozičního volna aj.). Platové podmínky se řídí nařízením vlády ČR č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.
Bližší informace lze získat na telefonním čísle 739 344 576 (Dagmar Drvoštěpová)
Životopis, motivační dopis a svoji koncepci (vizi) řízení úseku přímé péče zpracovanou na max. 2 strany formátu A4 zasílejte nejpozději do 27. března 2020 na e-mail: reditelka@socialnisluzbyct.cz nebo na adresu:
Sociální služby Česká Třebová
JUDr. Magdaléna Peterková, Ph.D., ředitelka
Bezděkov 918  560 02 Česká Třebová
Obálku, prosím, označte „VŘ PPOP – NEOTEVÍRAT“
Vybraní uchazeči budou následně pozváni k osobnímu setkání/ústnímu pohovoru.
Organizace si vyhrazuje právo nevybrat žádného z uchazečů, případně výběrové řízení zrušit.