VOLEJBALISTÉ SOKOLA II. SBÍRALI OCENĚNÍ NA PRESTIŽNÍCH CENÁCH O NEJLEPŠÍ SPORTOVCE OKRESU

Úspěšný večer a ocenění obětavé práce prožili zástupci oddílu na vyhlašování nejlepších sportovců okresu za rok 2019, které se konalo v kulturním centru v Lanškrouně. Dlouhodobě se umísťujeme především v mládeži na předních místech a dokonce z posledních šesti ročníků jsme pětkrát vyhráli. Tentokráte byla změna a vyhlašovali se výsledky bez pořadí. Potěšilo nás pět ocenění což bylo asi nejvíce ze všech oddílů okresu. Oceněni jsme byli jak v družstvech mládeže, tak dospělých. Svá ocenění obdrželi i Lukáš Vašina, Ondřej Unzeitig a Monika Simonová (jezdí za Cyklotrénink Trkal) za individuální výkony v dospělé kategorii jednotlivců.
Malé fopá se povedlo konferenciérovi večera, když bohužel propagoval vedlejší oddíl TJ SOKOL Česká Třebová a ne ten náš s II. na konci. Ale pro mimotřebovské „čert aby se v tom vyznal“. Prostě šílená anomálie dvou stejně zaměřených oddílů v šestnáctitisícovém městě.
Moc blahopřejeme všem Třebovákům k získaným vavřínům a především vítězům v nejprestižnějších kategoriích dospělých Adéle Stránské a našim kuželkářům.
OCENĚNÍ ODDÍLU TJ SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ II. ODDÍL VOLEJBALU:
v kategorii družstev mládeže (extraliga, 2x I. liga)
v kategorii družstev dospělých (II. liga)
v kategorii jednotlivců dospělých, Lukáš Vašina (reprezentant ČR, Mistr a Vicemistr Evropy)
v kategorii jednotlivců dospělých, Ondřej Unzeitig (reprezentant ČR)