Kohouti ohlásili předčasný konec sezony!                           

Druhý finálový zápas o Pohár Vladimíra Martince mezi mužstvy Světlé nad Sázavou a České Třebové, který se měl hrát ve středu 11. března na Vysočině, byl zrušen. Po dohodě obou klubů, a po souhlasném stanovisku sportovně-technické komise a předsedy krajského výkonného výboru, se nebude hrát žádné další vzájemné utkání.
 Podle nařízení vlády nesmí počet osob na stadionu překročit číslo sto. Do tohoto limitu se počítají i hráči, členové realizačních týmů, pořadatelé, rozhodčí a další lidé okolo. Na fanoušky prakticky nic nezbývá. S místopředsedou klubu HC Světlá nad Sázavou Janem Krajíčkem máme na věc stejný názor. Jestliže se regionální hokej hraje pro diváky, kteří na zimní stadion nesmí přijít a fandit svým mužstvům, nevidíme žádný smysl v tom, aby taková série pokračovala,“ vysvětluje předseda českotřebovského klubu Vladimír Vaněk.
Nezanedbatelné jsou finanční náklady spojené s odehráním minimálně dalších dvou utkání (finálové série měla být původně hrána na tři vítězné duely).
„Samozřejmě. Náklady na cestování do Světlé, myšleno za autobus, ale také za osobní auta, kterými jezdí naši hráči z více míst několika regionů, představují částku kolem dvanácti tisíc korun. Domácí zápas, s náklady na led, rozhodčí, pořadatele, další spolupracovníky a cesťáky hráčů, by nás přišel minimálně na dvaceti tisíc.“
Kohouti absolvovali v úterý večer závěrečný trénink... (VV)