Aktuální seznam telefonních čísel zřízených

za účelem pomoci občanům byl rozšířen !


Tento seznam zachycuje všechna telefonní čísla zřízená pro pomoc občanům v současné situaci, kdy jsou v České republice platná omezení spojená s šířením koronaviru způsobujícího nemoc COVID-19.

Rouška domů - Naši zaměstnanci a dobrovolníci zdarma rozváží ručně šité textilní roušky seniorům nad 65 let a držitelům průkazu osoby se zdravotním postižením. Příjem objednávek bude počínaje zítřkem probíhat každý všední den mezi 8 a 11 hodinou na telefonním čísle 465 500 232 a 465 500 233. (Jedno číslo je zde nyní navíc!)

Nákup domů - Společně s dobrovolníky zajišťujeme nákup potravin a hygienických potřeb ze sortimentu COOP diskont Česká Třebová - Chmelnice 129.- Objednávky se přijímají v pracovní dny mezi 8 a 10 hod. na tel: 465 500 139, nebo prostřednictvím e-mailu: nakupdomu@ceska-trebova.cz.

Šití roušek - Prosíme dobrovolníky, kteří jsou ochotni pomoci se šitím ochranných roušek, aby se přihlásili v pracovní dny mezi 8 a 14 hod. na číslo 465 500 139. Městský úřad je schopen těmto dobrovolníkům poskytnout výchozí materiál. Takto připravené roušky budou využity především pro pracovníky sociálních služeb, městskou policii, hasiče a ostatní složky potřebné pro chod našeho města.

Další služby a nabídky dobrovolnictví - Pokud máte také zájem být zařazeni do databáze záložních dobrovolníků, napadá Vás nějaký další způsob jak našim občanům pomoci, nebo sami potřebujete specifický druh pomoci, volejte prosím na číslo: 730 168 100.