Městské muzeum Česká Třebová Vás zve na akce pořádané v červnu 2020
Stálé expozice: Dopravní křižovatky
Muzeum a TIC otevřeny denně mimo pondělí od 8 do 18 hodin
Pravidelné semináře se v měsíci červnu neuskuteční
 
Výstava
Komorní výstava několika originálních děl zapůjčených ze soukromé sbírky Luboše Bernáška Nesmrtelný hadrák Káji Saudka potrvá do neděle 7. června 2020.
 
Otevření výstavy
Výstava Perpetuum mobile bude otevřena bez vernisáže od čtvrtka 11. června 2020. Unikátní interaktivní výstava Aleše Drašnara ze Slavoňova představí řadu replik historických strojů - pokusů o sestrojení perpetua mobile - a bude doplněna hernou pro dětské i dospělé návštěvníky.
Výstava potrvá do neděle 30. srpna 2020.
 
Příměstský tábor
Vzhledem k dosud nevyjasněným podmínkám pro konání příměstských táborů a z toho plynoucí nemožnosti zajistit tábor v plánovaném rozsahu a kvalitě jsme nuceni muzejní příměstský tábor zrušit. Rodičům dětí, kteří již o náš tábor projevili zájem, se omlouváme a děkujeme za pochopení. Na děti se budeme těšit příští rok!
 
Chaloupka Maxe Švabinského v Kozlově
Upozorňujeme návštěvníky, že z důvodu rekonstrukce bude Chaloupka Maxe Švabinského v Kozlově po celou sezónu 2020 uzavřena.
 
Informace o akcích Městského muzea Česká Třebová naleznete i na webových stránkách muzea www.mmct.cz  a na  facebooku  https://www.facebook.com/mmctcz