Městská knihovna Česká Třebová červenec 2020                

 
Matyldino pohádkohraní
1. 7. 2020
16:00 / park Javorka
Čtení pohádek a vyprávění příběhů, hry i nová přátelství. Akce je vhodná pro předškoláky a děti mladšího školního věku s rodiči či bez doprovodu. Sraz v 16 hodin u sochy Šárky v parku Javorka. Podložky na sednutí budou k dispozici na místě. V případě deštivého počasí se akce přesouvá do Městské knihovny Česká Třebová. Vstupné dobrovolné.
 
Voda
V červenci a srpnu bude v knihovně k vidění výstava členů výtvarné skupiny Maxmilián.
 
Letní bonus pro čtenáře – výpůjčky na 45 dní!
Půjčit si knihu a odjet na chatu? Dát dětem knížky z knihovny na prázdniny k dědovi a babičce? A nemuset řešit o prázdninách vracení a prodlužování výpůjční doby? Ano, letos to bude mnohem jednodušší. Knihy, časopisy, audioknihy i hry půjčené od 22. června do 17. srpna budou mít automaticky výpůjční lhůtu 45 dní.
Pokud by ani to nestačilo, můžete si výpůjčky jako obvykle sami prodloužit přes své čtenářské konto, napsáním na info@moderniknihovna.cz nebo volejte 732 756 827.
 
Městská knihovna je od 1. července otevřena v letní provozní době. Návštěvníci mohou využívat všechny služby knihovny. V pondělí 6. července (státní svátek) knihovna uzavřena.

Další informace a aktuální otevírací dobu naleznete na webové stránce https://moderniknihovna.cz/cs/ nebo https://www.facebook.com/mekct/.

Psát můžete na info@moderniknihovna.cz nebo volejte 732 756 827, 605 125 323 (pobočka Parník).