HC KOHOUTI INFORMUJE             

V souvislosti s platnými opatřeními při pořádání sportovních akcí v hale si dovolujeme připomenout několik zásadních věcí. Týkají se utkání krajské hokejové ligy, pořádaných klubem HC Kohouti Česká Třebová.

1. Zápas mohou sledovat pouze sedící diváci. Stadion má kapacitu 576 sedadel, z tohoto počtu budou odečtena místa pro partnery klubu, permanentky na místo a běžné permanentky, které si zakoupili fanoušci. Do volného prodeje půjde zbývající počet vstupenek.

2. S ohledem na aktuální situaci, zejména na skutečnost, že byla omezena kapacita stadionu, nelze ke vstupu na hokejové zápasy použít městskou kartu.

3. Povinností všech fanoušků je mít při vstupu na stadion a v průběhu utkání na obličeji ochrannou roušku.

4. V zázemí zimního stadionu bude před utkáním, v jeho průběhu a bezprostředně po jeho skončení omezen pohyb osob, které se nebudou podílet na pořádání a organizaci zápasů.

5. Do odvolání je zrušen přestávkový program, tzn. soutěž ve střelbě na branku a krasobruslařská vystoupení.

6. V prodeji nadále budou slosovatelné programy. Tři vylosovaní diváci se mohou těšit na věcné ceny věnované partnerem utkání, které si budou moci vyzvednout v průběhu první přestávky u pokladnx zimního stadionu.

7. Všem fanouškům doporučujeme, aby na zimní stadion nepřicházeli na poslední chvíli. Platit bude: Kdo dřív přijde a koupí si vstupenku, ten si sedne.

Českotřebovští hokejisté České Třebové vstoupí do nové sezony na domácím ledě, kde v neděli 27. září nastoupí proti Světlé nad Sázavou. Partnerem utkání, které bude zahájeno v 17.00 hodin, je společnost Rieter CZ Ústí nad Orlicí.

V loňské sezoně se obě mužstva střetla celkem čtyřikrát. V prvním duelu 16. Října 2019 vyhráli Kohouti na vlastním ledě nejtěsnějším rozdílem (3:2), divokou odvetu viděli 20. listopadu diváci ve Světlé nad Sázavou (6:8). Třetí zápas se hrál letos 15. ledna opět v České Třebové, kde se bez větších problémů prosadili Kohouti (6:3).

Oba týmy na sebe narazily ve finále Poháru Vladimíra Martince. První duel na českotřebovském ledě Kohouti těsně prohráli (2:3), kvůli pandemii zůstala série nedohrána.

Světlá odehrála čtyři přípravná utkání a byla téměř stoprocentní. Nejprve uspěla ve Vlašimi (6:4), vzápětí doma porazila béčko Havlíčkova Brodu (4:0), remizovala v Humpolci (5:5) a naposledy doma deklasovala Poličku (9:2).

Další program 1. kola:
Chrudim - Polička, Moravská Třebová – Lanškroun, Hlinsko – Choceň.
Utkání Chotěboř – Litomyšl  bylo odloženo na 2. 10.