23. ročník Iscarex poháru vyhodnocen, ceny předány         
Vyhlášení výsledků 23. ročníku Iscarex poháru se konalo v dávno vyhlášeném termínu 18. prosince, ale na zcela jiném místě než v posledních letech. Místo tradičního působiště v Kulturním domě v Němčicích, kde končil Iscarex pohár v posledních letech,  se závodníci a přátelé Iscarexu sešli  v sobotu 18. prosince v České Třebové v parku Javorka (u Bennewitzova pavilonu) ve 13 hodin. Nebylo třeba stavět žádné jeviště, tady je jedno pro tyto akce jako předem připravené! Stojí za připomenutí, že v dřívějších dobách byl posledním závodem Iscarex poháru pravidelně Běh Parníkem a vyhlášení soutěžního ročníku se konalo v tělocvičně parnické školy.  
Počasí v sobotu 18.prosince odpovídalo roční době, ale nepršelo, nesněžilo ani nemrzlo. Teplota byla těsně nad nulou bez srážek.  Účast byla dobrá, svědčí o věrnosti sportovců a je to pro organizátory velké potěšení a vzpruha do další práce. Dobrou zprávou pro všechny také bylo, že restaurace vedle pavilonu bude otevřená a tak bylo možné si zakoupit něco na zahřátí.
Zimní podmínky ovšem znamenaly, že na stupních vítězů byly dresy jednotlivých týmů vyměněny za péřové bundy. Byla to ovšem dobrá akce, ukázka, že pořadatelé dokázali i v nevýhodných podmínkách nejen zorganizovat sportovní seriál, ale také jeho slavnostní vyhodnocení.
Vyhlášení vítězů 23. ročníku Iscarex poháru také sledoval Českotřebovský deník, který připravuje z této sportovní slavnosti na závěr sezóny také video. Bude uvedeno podle možností co nejdříve. Nebude to ovšem zítra, protože Vánoce se kvapem blíží a přípravy je třeba rychle dokončit. Uvedu zatím alespoň pár fotografií a tabulky výsledků.  

Více fotografií na www.Isracex.cz