Trénujeme, kde se dá                            
V minulém roce a bohužel i letos zažíváme mnoho nečekaného, stejně jako všechny sportovní kluby. Předčasné ukončení loňské závodní sezóny, první jarní on-line tréninky, venkovní cvičení místo přípravy v tělocvičně a po vydařeném soustředění a několika dnech tréninku na domácím zimním stadionu, jsme opět museli skončit.
Nastavilo se on-line cvičení - jóga, posilování, kondička i kraso prvky - a hned první možnost v prosinci, po víc jak měsíční pauze, jakmile v Ústí nad Orlicí započali s přípravami ledu, už jsme si 2 hodiny zamluvili. Byl to však oříšek. Maximum 6 dětí ve skupině a v českotřebovském klubu je bruslařek přes 40! Byl to proto trénink za odměnu těm nejpoctivějším z on-line tréninků a výzev od trenérek. Na opravdu malou chvíli jsme se mohli podívat zase na místní zimní stadion, než přišel opět zákaz sportování ve vnitřních sportovištích. V trénincích už jsme ale naštěstí mohli pokračovat v Ústí nad Orlicí a ve Svitavách - to jsou venkovní stadiony, a na nich jsme ve skupince 6 dětí během vánočních svátků ještě bruslili. Než si ale bruslařky zopakovaly všechno, co se zapomnělo, byly tréninky zrušené. Chtě nechtě se muselo přesedlat opět k počítačům. Pravidelně 3x týdně děti poctivě makají u „onlajnovky“, ale led je led a bruslení a s tím i spojené závody nám všem moc chybí.
I přes všechny komplikace této prazvláštní sezóny se několika bruslařkám podařilo posunout své osobní mety v krasobruslení zase o kousek výš a zimními stadiony zněla čirá radost... A to je příslib do další a doufejme už normální sezóny.