Na I. nástupišti vzniklo televizní studio ČT24                     
Odtud se během dne  (a poté ze záznamu) vysílaly od rána jednotlivé vstupy - rozhovory s významnými osobnostmi z Pardubického kraje a také ze města Česká Třebová.  Běžný denní chod televizní stanice ČT24 ovšem narušilo přímé živé vysílání z parlamentu České republiky, díky kterému byly předtočené vstupy vysílány až se zpožděním po skončení pořadu, samozřejmě mimo zprávy a Události. Práci televizního štábu sledoval i Českotřebovský deník, z přípravy vysílání máme také krátké video.
Pořad Sečteno se točil také v dalších krajích, Pardubický kraj reprezentovala Česká Třebová. Jak k tomu došlo vysvětluje ve svém vstupu hejtman Pardubického kraje Martin Netolický. Štáb  požadoval možnost zaměření na dopravu a průmysl, to Česká Třebová umožňuje a štáb byl na našem I. nástupišti před poštou jako doma. Prostor  na parkovišti Správy železnic a u pošty zaplnila televizní  technika a reportážní vozy. Ukázalo se také, že se k nám na natáčení dobře dostaly i osobnosti z celého Pardubického kraje.
SeČTeno z Pardubického kraje: Hlubokému propadu zabraňuje rozložení firem do různých odvětví — ČT24 — Česká televize (ceskatelevize.cz)