Spanilá jízda Taneční školy pokračuje                                
O víkendu 2.-4.4. se konalo otevřené mistrovství České republiky Taneční skupiny roku v disciplínách streetdance, moderndance a discodance pro kategorie sólo a duo. Po mistrovských soutěžích CDO je TSR další organizací, která se do organizování tanečních online soutěží pustila. Českou Třebovou reprezentovalo 34 tanečníků. Z celé České republiky i Slovenska v soutěži bojovalo o tituly přes 800 tanečníků. Tři dny hodnotila mezinárodní porota taneční videa. Taneční škola vybojovala tři velmi cenné tituly. Za hiphop duo získala Andělka Linhartová a Martin Prossa titul Mistrů republiky a Martin Prossa se stal i prvním vicemistrem v kategorii hiphop sólo. Na místě třetím a s titulem druhého vicemistra skončila Kamila Škrabálková a Tomáš Kalousek (hiphop duo). Dařilo se ale i dalším tanečníkům a k titulům přibyly i medaile: 1x stříbrná, 3x bronzová a dvě cenná 4. místa. Celkově se nám do finále soutěže probojovalo 13 tanečníků.
Medailová umístění v kategorii hiphop:
1. místo – Andělka Linhartová, Martin Prossa (mistři) 2. místo – Martin Prossa (1. vicemistr) 3. místo – Kamila Škrabálková, Tomáš Kalousek (2. vicemistři) 2. místo – Monika Sirová, Tereza Skalická 3. místo – Anežka Kalábová, Natálie Fišarová 3. místo – Eliška Konkolová, Nela Motlová
Medailová umístění v kategorii moderndance:
3. místo – Barbora Doležalová, Elen Balážová
Účast ve finále (bez medailového umístění):
Sofie Horská (hiphop sólo), Eliška Konkolová (hiphop sólo), Ema Jiroušková (hiphop sólo), Sofie Horská (hiphop sólo), Tomáš Kalousek (hiphop sólo), Eliška Ježová a Ema Jiroušková (hiphop duo).

Šárka Prossová, Taneční škola Česká Třebová

Fotogalerie úspěšných je opravdu bohatá: