Stezky na Pekláku otevřeny                 
Stezky jsou otevřeny a připraveny na parádní bikové zážitky. Výjimkou je Slunečná a krátký úsek na Čipeře, kde probíhají lesnické práce. Občerstvovací okénku bude o víkendu otevřeno. Provoz vleku a půjčovny prozatím není ze známých důvodů možný. Tento víkend každý pomocí svých sil, příští snad již vlekem. Těšíme se na Vás.
S provozem vleku a půjčovny jsme ze známých důvodů limitování, zahájení provozu ukáže vleku a půjčovny vývoj rozvolňování v příštích dnech. Rádi bychom jezdili v květnu od čtvrtka do neděle vždy 10-18. V dubnu bylo provedeno čištění a úprava stezek, doplněno kamenivo, opraveny překážky, postaveny nové sekce - vše pro parádní bikovou sezónu! 

První bikeři již přijeli v pátek 30. dubna a využili služby zdejšího minicampu.. V sobotu 1. května pak další, plno jistě nebylo. Funkční vlek by jistě bral každý. A tak na fotografiích neukazujeme  jízdu na stezkách, ale úsilí bikerů při stoupání po gumovém pásu. Všichni se těší na funkční vlek. V tom je přece hlavní  přednost Pekláku před obdobnými systémy tratí v jiných lokalitách.