KUPUJETE OJETÉ AUTO?


Ověřte si historii vozidla a vyhněte se nákladným problémům. Získejte přehled ihned. Můžete odhalit změněný stav tachometru, který sníží cenu vozidla - a tím ušetříte.

Kamuflované nehody jsou velkým problémem. Odhalením možného poškození vozidla vás dokážeme ochránit před podvody při prodeji automobilů. Historie servisů vozu ukazuje, jak dobře bylo vozidlo udržované.

Nedostatečná údržba může v budoucnu způsobit finančně náročné problémy.

Trh s ojetými automobily není tak spolehlivý, jak byste si mysleli

Většina prodejců automobilů chce auto prodat rychle. To znamená, že vám nemusí říci celou historii auta. Záměrně nebo náhodou. Je na vás, abyste si byli jisti, že víte, co kupujete. 40% vozidel na silnici bylo účastníkem nehody nebo byly poškozeny. Více než 60% všech ojetých automobilů, dovážených z USA do Evropy, má podezřelou historii. 1 z 5 aut je poškozené, Hodnota poškození auta může být až o 15-30% méně z celkové hodnoty. 7% vozidel je nahlášených s nesouladem najetých kilometrů a jinými údaji, což způsobuje, že kupující přijdou o tisíce korun. Přidejte se k 1 231 429 spokojeným zákazníkům na celém světě, kteří již úspěšně využívají carVertical

V každém přehledu kontrolujeme

Stočený tachometr, Přehled skrytých škod, Fotografie z minulosti, Více majitelů, Historie servisování vozidla, Záznamy o krádeži, Časté vady u každého modelu

Stočený tachometr

Podvody s najetými kilometry jsou běžnější, než si myslíte. Nejenže přeplatíte auto, které toho není hodné, ale navíc vás čekají brzy i finančně náročné opravy.

Zákaznická podpora je tu vždy pro vás, aby vám pomohla

Náš tým podpory pracuje nepřetržitě, abychom vám pomohli vždy, když máte nějaké otázky. Napište nám zprávu a my se vám v dále uvedeném termínu ozveme. Pracujeme spolehlivě. Ověřte si historii vozidla a vyhněte se nákladným problémům. Získejte přehled ihned. Zadejte VIN nebo SPZ a dejte zkontrolovat ... PŘEHLEDY NAVÍC KONTROLUJÍ TAKÉ NAŠI DATOVÍ ANALYTICI, aby zajistili jejich kvalitu.

24 hodin denně / 7 dnů v týdnu  = vždy k dispozici

12-24h průměrná doba naší odpovědi

97%  míra spokojenosti

Službě důvěřuje více než 1 000 000 lidí z více než 50 zemí

Co zjistíme o údržbě vozidla: 

  • Nadcházející údržba150 000 km  ÚDRŽBA DOPORUČENÁ VÝROBCEM Čas servisu: 60 min

    • Motorový olej (vypusťte/doplňte)

    • Olejový čistič motoru (vyměňte)
    • Chladicí kapalina/nemrznoucí kapalina motoru (vypusťte/doplňte)
    • Brzdová kapalina (doplňte)
  • Poslední známá hodnota najetých kilometrů 145 000 km
  • Předchozí údržba (zkontrolujte, zda proběhla) 135 000 km  ÚDRŽBA DOPORUČENÁ VÝROBCEM  Čas servisu:30 min
    • Motorový olej (vypusťte/doplňte)

    • Olejový čistič motoru (vyměňte)