1.místo hokejistů Lokomotivy (*2011) na turnaji v Belgii        


Hráči ročníku 2011 českotřebovské Lokomotivy se ve dnech 9.-10.4.2022 zúčastnili mezinárodního hokejové turnaje v belgickém Mechelenu. 
Tým v sestavě  Michal Snítilý - Dominik Langer, Jan Vavřina, Šimon Novotný, Zdeněk Najman, Šimon Kalousek, Jan Mikulecký, Štěpán Teplý, Matěj Jansa, Eliáš Fečko a Matěj Fečko, vedený trenéry Emilem Fečko, Jiřím Tölgem a Liborem Teplým, překvapivě turnaj vyhrál. Kluci uspěli v konkurenci německých extraligových týmů, několika týmů z Belgie a Nizozemí. 
V první utkání s německým týmem Maddogs Mannheim zvítězili kluci  4:0. Dalším utkání bylo velice vyhrocené ze strany německého týmu Young Roosters Iserlohn, kluci podlehli 3:1. Holandský tým Zoetermeer Panters porazili 5:1. Pak přišla výhra nad belgickým týmem z Antverp Phantoms 9:0. První den turnaje jsme ukončili s domácími Coldpay Sharks výhrou 7:0. 
Druhý den turnaje se utkali s holandským týmem Smoke Eaters a opět se podařilo zvítězit hladce 8:0. Poslední utkání ve skupině s kvalitním holandským týmem z Haagu bylo těžké, ale podařilo se nám nakonec vydřít výhru 2:0. Druhé místo v tabulce nám tedy zajistilo finálovou účast a odvetu s německým týmem Young Roosters Iserlohn. Velká chuť kluků zvítězit a náklonnost publika, je hnala k nejlepším výkonu této sezóny. Utkání po stavu 2:2 musely rozhodnout samostatné nájezdy, ve kterých zvítězil náš tým 2:1. Odměnou pak klukům byla státní hymna a zlaté medaile za první místo na tomto mezinárodním turnaji.
Moc děkujeme klukům za reprezentaci našeho klubu a našeho města v zahraničí.
Mládežnický hokejový klub TJ Lokomotiva Česká Třebová