KVĚTNOVÝ TRÉNINK MMA POD VEDENÍM PROFESIONÁLA DAVIDA DVOŘÁKA

Oddílu DSC GYM Česká Třebová se splnil jeden z velkých cílů. Třicátého května přijal pozvání do České Třebové profesionální zápasník MMA, a účastník nejprestižnější organizace na světě, David Dvořák.

David Dvořák vstoupil v roce 2020 do  UFC (Ultimate Fighting Championship) a stal se tak teprve čtvrtým Čechem, kterému se to podařilo. Do dnešního dne má v této vrcholné profesionální soutěži smíšených bojových umění skvělou bilanci, tři výhry a jedinou prohru. 

Setkání v České Třebové bylo zcela v jeho režii a zápasníci z DSC GYM si mohli na vlastní kůži vyzkoušet a ochutnat jak probíhá trénink těchto profesionálů. Tréninkový blok, který trval dvě hodiny, byl vyplněn zajímavými technikami a různými vychytávkami. David Dvořák se ukázal jako skromný a pohodový člověk,  jeho vystoupení doprovázela uvolněná atmosféra a nechyběla ani legrace. Vysoce hodnotil dosavadní práci a úspěchy oddílu i úroveň zápasníků DSC GYM.

V závěru jeho českotřebovské návštěvy byla domluvena další spolupráce ve formě společných tréninků a David přislíbil, že se bude podílet i na uspořádání  dalšího semináře MMA v našem městě. Oddíl DSC GYM se spoluprací s tímto špičkovým sportovcem posunul ve své činnosti o další stupeň výš.

Lukáš Janda a Milan Michalski

 


FOTOGRAFIE Z ARCHIVU  DSC