Taneční škola přivezla do České Třebové 142 medailí                                     

Start jarní soutěžní sezóny se Taneční škole více než vydařil. Oficiální ligová soutěž ČR - Czech Dance Masters, pořádaná tanečním svazem CDO, zahájila novou sezónu v Hradci Králové. Regionální kolo pro Pardubický a Královéhradecký kraj se již tradičně uskutečnila v reprezentativních prostorách kongresového centra Aldis.
V odborné porotě zasedli: Andyboj, Mathew, Tomáš Nováček, Tess, Schindler Nicol (street), Hlavatá Pavla, Černický Tomáš, Milová Soňa, Řihová Petra, Haverová Veronika, Jedličková Daniela (disco), Myslivečková Andrea, Petrová Míla, Čaprdová Magdalena, Hlavatá Pavla, Milová Soňa (art).
Do Hradce a zpět nás přepravovaly tři autobusy, vedoucím realizačního týmu, který čítal 16 osob byl Marek Prossa. Taneční škola na soutěž vyslala bezmála 150 soutěžících v deseti soutěžních choreografiích. Do Hradce Králové se sjelo téměř 1500 tanečníků a celkově soutěžilo 94 choreografií z celých východních Čech. Atmosféra v kongresovém centru byla výtečná a všem našim soutěžícím se, ve velmi slušně obsazené soutěži, podařilo obsadit medailové příčky.
Startovali jsme  ve všech třech výkonnostních třídách. V extralize startovali tři, v II.lize dva a v III.lize tři týmy. Dva z našich třetiligových týmů byli přeřazeny do II.ligy. Jeden tým přeřadila porota jednohlasně, druhý ještě čeká proces přezkoumání ve speciální odborné komisi.
Velké poděkování patří všem trenérům  za neuvěřitelné nasazení: Martinu Paděrovi, Zuzce Mazurové, Lucii Rybkové, Martinovi Prossovi, Markovi Prossovi, Lence Špajsové, Anetě Kaplanové, Kristýně Vomáčkové, Tereze Mackové (Řehákové). Leoně "Qaše" Kvasnicové za postavení choreografie pro skupinu Honeys.  Marii Sirové, Oldřišce Smékalové a Editě Šabatové za realizaci a zdobení disco kostýmů. Všem rodičům, dozorům a celému realizačnímu teamu.
Všem tanečníkům gratulujeme a přejeme hodně úspěchů na mistrovství Čech, která se budou konat v Praze (street) a Chomutově (disco, art).
Výsledky:

1. místo - Don't go (Queens)
1. místo - Lacrimosa (Honeys)
1. místo - WEDNESDAY (Bubbles)
1. místo - In Sync (Jokers)
2. místo - HAKUNA MATATA (Stars)
2. místo - JEWELS (Candies)
2. místo - SOPHISTICATED (Bandidos)
2. místo - Focused (Angels)
3. místo - JOY (Rockers)
3. místo - SWING CITY (Ženy)