Ohlédnutí za sezónou:
Krasobruslařský klub Česká Třebová nezahálel 

V prosinci 2012 se ve Dvoře Králové nad Labem poprvé ve startovní listině objevila bruslařka z České Třebové a v kategorii přípravka si rovnou odvezla zlato. Nyní po 10 letech si ta stejná bruslařka odvezla rovněž zlato, ale z Náchoda a již jako Adultka. Tenkrát byla dlouho jediná závodnice v klubu. V uplynulé sezoně, která byla jubilejní desátá, se jich představilo rovných 26 a zúčastnily se celkem 31 závodů. Výkonnostně rozdělených na 19 Pohárových a 12 v rámci projektu Brusličky. Závodnice během sezony procestovaly celou republiku křížem krážem. Navštívily nejen známá místa, kde pravidelně startují, ale poznávaly i nové zimní stadiony a rozšířily si tím své zeměpisné znalosti. Poprvé se například vyjelo do Soběslavi, Milevska, Mostu, Turnova, Rokycan a nejdelší cesta směřovala do západních Čech na Finále Brusličky do Chebu, kam se díky dobrým výsledkům nominovala tři děvčata.
Poprvé se v sezoně na start své soutěže postavila nejen budoucnost klubu v přípravce, ale také si svou velkou premiéru vyzkoušely dvě účastnice kurzu pro dospělé.
Mimo závodní činnosti krasobruslařský klub pořádal oblíbený Karneval na ledě a jako poslední tečku za sezonou připravil její tradiční zakončení, a to již 12. Lední revue. Na ní se představila většina závodnic se svými jízdami, doplněná skupinovými, mezi které patřila i rozkvetlá poupata - vystoupení členů kurzu pro dospělé, v němž se představil jediný muž v klubu. Největší aplaus sklidila jízda čertíků, nejmenších dětí, které s bruslením v sezoně začínaly. Revue si nenechalo ujít přes tři sta diváků a vytvořili výbornou atmosféru.
Krasobruslařský klub nezahálí ani dál a už se pilně připravuje na sezonu další.