Sportovní gymnastika:
týmové stříbro z republikového finále pro Pardubický kraj

Stříbrnou medaili z republikového finále ve sportovní gymnastice si v neděli 21. května přivezla domů do České Třebové Nikol Dosedělová. Do finále, které se konalo ve sportovním centru ČASPV v Doubí u Třeboně, postoupily 4 nejlepší závodnice z krajského kola. Nikolka reprezentovala družstvo Pardubického kraje v kategorii mladších žákyň I (ročník narození 2014 a mladší) spolu s dalšími 3 závodnicemi z Rybitví a Svitav. V silné konkurenci dalších 9 družstev děvčata skončila na krásném 2. místě, což pro nás bylo příjemným překvapením. V soutěži jednotlivkyň, kterých se zúčastnilo v této kategorii celkem 41, se Nikolka umístila na 19. místě.
Výsledky z krajského přeboru:
V sobotu 22. dubna se uskutečnil krajský závod ve sportovní gymnastice v novém zázemí tělocvičny DDM Duha v Ústí nad Orlicí. Celkem se zúčastnilo 53 závodnic z pěti klubů: Ústí nad Orlicí, Svitav, Rybitví, Poličky a České Třebové.
Kategorie mladších žákyň I (roč. nar. 2014 a mladší):  4. místo Nikol Dosedělová, 7. místo Alžběta Čejková, 10. místo Valerie Chládková, 14. místo Petra Jašňáková, 17. místo Karolína Čechalová.
Kategorie mladších žákyň II (roč. nar. 2012 – 2012): 8. místo Ella Nástrahová, 15. místo Kateřina Jašňáková.
Kategorie starších žákyň I (roč. nar. 2010 – 2011): 9. místo Vendula Válková.