Příloha Českotřebovského deníku   

                                                      JUDO KEMP 2024 Horní Bradlo 


Judisté absolvovali JUDOKEMP 2024

Oddíl JUDO Česká Třebová po několika letech úspěšně realizoval Judokemp pro všechny věkové skupiny včetně našich nejmenších. A nutno dodat, že úspěšně!

3.8.2024 jsme se vypravili autobusem vypraveným jedním z našich sponzorů, Autodopravou Arnold, které tímto děkujeme za dlouholetou podporu, do rekreačního areálu Tesly v Horním Bradle. Týdenní akce se zúčastnilo 37 osob včetně 6 trenérů (Filip, Honza, Karel, Karel, Vlastik a Zuzka) a externí podpory v podobě úspěšné české judistky Markéty Prusenovské.

Počasí až na 2 malinko deštivé dny vyšlo skvěle a děti tak měly možnost vyhrát v Pexeso Cupu, Ringo Cupu, zdolat Cestu za vítězstvím, zahrát si celotáborovou hru doplněnou předáním poháru vítězi, zaplavat si ve venkovním bazénu, zařádit ve Wellness, opéct si něco dobrého a samozřejmě si řádně zasportovat a užít si společný čas starších i mladších dětí spolu s trenéry.

Na judokempu zvládli zkoušky na vyšší technické stupně tyto děti:

6/5. kyu – Erika Kostroňová, Jan Nagy, Matyáš Síbrt, Alex Marek, Daniel Kuzněcov

5. kyu – David a Jan Vágnerovi, Jan a Pavel Polákovi, Karolína Síbrtová, Nikol Preislerová

5/4. kyu – Filip Lešinger, Matyáš Altenburger  Všem gratulujeme.

A na závěr bychom neměli zapomenout vzdát hold Hosanovi, bez něhož bychom si žádný kemp nedovedli ani představit. Řeknu vám, že svaly mě boleli ještě 4. den po návratu z kempu.   Tak za rok na shledanou. JUDU ZDAR!

FOTOGRAFIE: Pár společných foto a všechny fotky jsou na albu:  www.rajce.idnes.cz/pankodl/album/judokemp-2024-horni-bradlo