Největší výhody elektrického nářadí, proč ho doplnit do své výbavy?


Potřebujete vybavit Vaši dílnu elektrickým nebo ručním nářadím? To jste na správném místě. Na internetu naleznete tisíce kvalitních produktů, které jistě ve vaší dílně nebo ve Vašem nářaďovém inventáři najdou svoje místo. Profesionálové používají elektrické nářadí a ve stále větší míře se objevuje také ve vybavení domácností a amatérských dílniček typu hobby.
Už Vás nebaví neustálé zamotávání prodlužovacích kabelů, neustálé dohlížení na kabely, aby se někde nepoškodily?
Toto všechno řeší elektrické AKU nářadí a při práci jste naprosto svobodní:
Elektrický šroubovák, vrtačka, vrtací šroubovák, přímočará pila...
Aku nářadí je nejlépe mít minimálně se dvěma akumulátory. Moderní rychlonabíječky je z úplného vybití dokáží nabít na 100% během několika desítek minut. Aku nářadí si můžete odvézt kamkoli budete chtít a hlavně i do lokalit, kde není elektřina. Stačí si předem nabít baterie. K námi nabízenému AKU nářadí lze dokoupit i další akumulátory a nabíječku. Některé nejlevnější typy AKU nářadí bývají bez transportního kufru. Pokud si nepatrně připlatíte, AKU nářadí budete mít v ochranném transportním kufru, třeba i s později dokoupeným příslušenstvím.
Nářadí do dílen v naší nabídce je vyráběno známými osvědčenými výrobci. Každý má nějaké výhody a přednosti. Výběr vybavení a nářadí do dílny bývá pro někoho komplikovaný z důvodu velice širokého sortimentu, který e-shopy poskytují. Zde je však důležitá možnost srovnání ceny a užitné hodnoty, případně výkonu, jakou v žádné místní prodejně mít nebudete.
V e-shopu mall.cz si budete moci vybrat elektrické nářadí v různých cenových hladinách např. od výrobců Makita, Narex, Fieldmann, Einhell, MAR-POL, Güde, Scheppach, Entol Premium a dalších.
Na webových stránkách e-shopu mall.cz najdete např. elektrické škroubováky zařazeny v kategorii "levné elektrické šroubováky" a navíc ještě "elektrické šroubováky - výprodej" nebo "elektrické šroubováky - akce".
Nejširší výběr typů máme skladem a můžeme je okamžitě připravit k expedici. Přímo na webové stránce mall.cz nás můžete kontaktovat a rychle a jednoduše vyřešit váš dotaz 24 hodin denně. Můžete zde sledovat stav vyřízení vaší objednávky.
Svůj objednaný nákup si nyní můžete vyzvednout na více než 700 výdejních místech, prodejnách nebo automatech. Jedno z výdejních míst, tzv. MALL Point najdete také v České Třebové v Riegrově ulici 175 (v prodejně firmy HOSTALEK-WERBUNG). Nejste tedy vázáni čekáním na dovozovou službu a navíc zde je doručení levnější.
Elektrické akumulátorové nářadí je pro hobby kutily i profesionály!