Soutěže v Ringu a vybíjené na kurtech T.J. Sokol Rybník fotografoval ve čtvrtek 19/6 Martin Šebela

Další soubory věnované týdnu sportu 2014 najdete na následujících odkazech:

TS 2014 - dění na náměstí - foto Miroslav Kárník  
TS 2014 - program
TS 2014 - soutěže na Pekláku - pondělí 16.6. 20124 (Foto Martin Šebela)
TS 2014 - atletika u gymnázia - středa 18.6. 2014 (foto Martin Šebela)
TS 2014 - soutěže v ringu a vybíjené - čtvrtek 19/6 (foto Martin Šebela)
Poděkování za propagaci hry RINGO

Když jsem se před 14-ti dny zúčastnil krásné akce Týden sportu v České Třebové, přijel jsem zde hlavně propagovat sport RINGO. Zaujala mě totiž na internetu v programu této akce zmínka o propagačním turnaji hry RINGO. Jako zakladatele tohoto sportu u nás (ale i několikanásobného mistra ČR, Evropy i Mistra světa v tohoto sportu) mě to nedalo a vyrazil jsem z Brušperku do České Třebové, abych tuto akci osobně podpořil.
Zajistil jsem na tuto akci originální hrací ringo kroužky a dvě přenosná rozkládací hřiště a tak se mladé hráčky mohly seznámit s touto hrou nejenom na antukových volejbalových hřištích, ale i na travnaté ploše fotbalového hřiště v místní krásné lokalitě, kde to tomuto sportu obecně sluší nejvíce! Seznámil se díky tomu se spoustou aktivních nadšených spoluorganizátorů a rád jsem proto večer přijal osobní pozvání na slavnostní předávání cen všem medailistům tohoto dne. Celá akce mě natolik zaujala, že jsem ten den  shlédl i všechny ostatní sportovní aktivity a nakonec  jsem zůstal i na velice kvalitní kulturní večerní program včetně závěrečného vystoupení úžasné slovenské kapely Desmod.
Byl jsem na této akci poprvé, ale chtěl bych touto cestou pogratulovat všem organizátorům včetně hlavního organizátora pana Luboše Vašiny k perfektně připravené akci! Přeji všem pořadatelům Týdne sportu z České Třebové, aby se jim obdobně dařilo i v dalších ročnících této krásné akce, která - jak jsem se dočetl v darované knize „Týden sportu“ (aneb Dvanáct let Týdne sportu v České Třebové slovem i obrazem autorského kolektivu Michalski, Vašina, Kubišta) - má již u vás krásnou dlouholetou tradici!
Ing. Ivan Cap, předseda Českého klubu ringa  a  viceprezident Mezinárodní federace ringa