Lezecké závody "O třebovského stěnoleza" vydařené          
O závodech již Českotřebovský deník informoval 3. července (VIZ ZDE), nyní máme k dispozici více, tedy fotoreportáž z našeho horolezeckého oddílu HORO Česká Třebová a k tomu přidáváme i výsledky.
V sobotu 27.6. proběhly na naší stěně dětské závody. Všechny kategorie lezly dvě cesty na obtížnost, dva bouldery a rychlost. Závod byl součástí seriálu https://omcup.cz/ a letos poprvé i jako ČHS open. Soutěže se zúčastnilo 80 závodníků. Třebovští lezci předvedli perfektní výkony a získali tak 8 medailí. Počasí vyšlo a občerstvení bylo bohaté.
1. místo: Tomáš Cibulka, Daniel Wágner, Adam Janíček, Ema Dvořáková
2. místo: Nella Hrušková
3. místo: Štěpán Štefek, Bedřich Bezděk, Viktorie Smutková
Děkujeme všem zúčastněným, trenérům, rodičům, pořadatelům, sponzorům a vítězům gratulujeme.  Hore zdar!
Kdo jsme: Horolezecký klub Česká Třebová, o.s., členové ČHS oddíl číslo 137. Každý, kdo má rád skalkaření, lezení v horách, nebo vysokohorskou turistiku má mezi námi své místo. Zázemí máme v klubovně s boulderingovou stěnkou a venkovní lezeckou stěnou výšky 12 metrů. Pořádáme množství výjezdů mezi členy horoklubu, včetně otevírání a uzavírání lezecké sezóny. Nebráníme se jak oblastem ČR, tak v zahraničí. Rovněž disponujeme i zázemím materiálním v podobě lezeckého vybavení a rozsáhlé knihovny s horoprůvodci a časopisy, obojí k zapůjčení členům oddílu oproti zapsání do knihy výpůjček. Naši členové také vedou lezecký kroužek pro děti 8-14 let. Nejmladším svěřencům se tradičně úspěšně daří v sérii Orlického Monkey Cupu.
 

Celkové výsledky chlapci -  ZDE                       Celkové výsledky dívky -  ZDE