Ohlédnutí za 57. Jabkancovou poutí 2017                           
Teprve s časovým odstupem zveřejňuji fotoreportáž Martina Šebely z  letošní Jabkancové pouti, časové možnosti se tomu věnovat jsme měli oba omezené a tak jsou snímky k dispozici až 14 dnů po termínu letošní "Jabkancové". Jde vlastně také jen o první část seriálu, na další snímky z letošní Jabkancové pouti se ještě můžeme těšit.
Současně připomínám i videozáznam hlavního programu Jana Dolečka, který byl letos připraven naopak  rekordně  rychle.  Videozáznam má délku 2 hodiny a deset minut  a není jediný, který máme na webových stránkách k dispozici. K tomuto účelu je sekce "VIDEOARCHIV" kde můžeme porovnávat letošní pouť tase se staršími ročníky od roku 2010.  Je to tedy docela slušná přehlídka "Jabkancového umění".
Podobně dále uvádím i odkazy na fotoreportáže z Jabkancových poutí z posledních let.  I zde máme (poněkud rychlejší) možnost porovnání  jednotlivých ročníků mezi sebou. Mimo programu zde vždy  na fotografiích nakoukneme do zákulisí pouti. Vzhledem k velké oblibě pouti jde o snímky, které jsou velmi prohlížené a žádané.
VIDEOZÁZNAMY     VIDEO JANA DOLEČKA (2017)    VIDEO JANA DOLEČKA (2016)     DALŠÍ VIDEA
Fotoreportáže
Jabkancová pouť 2016  (Martin Šebela)  Jabkancová pouť 2015 (Luboš Kozel)
Článek a záznam Jabkancové pouti 2015 z webu Českého rozhlasu Pardubice

 
Foto Martin Šebela